Direct meer informatie Of bel 010 - 798 90 44

Het ontwerpproces

Bent u benieuwd hoe het ontwerpproces van uw bank in zijn werk gaat?

Uw treinbank in 3 stappen

Het proces van het ontwerpen en produceren van uw nieuwe bank bestaat uit 3 stappen:

  • Stap 1: het oriëntatiegesprek
  • Stap 2: de ontwerpfase
  • Stap 3: de productie en plaatsing van uw nieuwe bank

Het oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken wij, samen met u, uitgebreid uw wensen en verwachtingen om inzicht te krijgen in uw ideeën voor uw nieuwe treinbank of loungebank. Vanwege de vele uitgebreide mogelijkheden helpen wij u graag om deze wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Ons uitgangspunt is dat ú de bank gaat gebruiken en dat dus úw wensen en eisen voorop staan. Tevens bepalen wij in deze fase met elkaar welke soort stoffering u op de bank wilt hebben en welke afwerking er toegepast kan worden. Bedenk vooraf waar u de bank voor wilt gaan gebruiken.

De ontwerpfase

Nadat we in de oriëntatiefase uw wensen- en eisenpakket hebben samengesteld gaan we over tot het maken van een offerte. Na uw goedkeuring beginnen wij aan het ontwerpen van uw nieuwe bank. In deze fase brengen wij in kaart op welke plek en in welke positie de bank het beste tot zijn recht komt. Tevens meten we ook de exacte maten van de ruimte in zodat uw nieuwe bank perfect in het geheel past. Na het inmeten richten wij ons op het daadwerkelijke ontwerp. Uw treinbank of loungebank wordt digitaal ontworpen waardoor u vanuit diverse invalshoeken kunt bekijken hoe uw bank eruit komt te zien.

De productie en plaatsing van uw bank op locatie

Na uw definitieve goedkeuring op het ontwerp gaat de bank in productie. Met hoogwaardige materialen produceren wij de treinbank of loungebank geheel volgens uw wensen. Vervolgens leveren en plaatsen wij de bank op de afgesproken locatie. Wij zorgen ervoor dat u de bank direct kunt gebruiken en voeren de verpakkingsmaterialen voor u af. U blijft dus niet zitten met een hoop karton en plastic afval!

Afgeronde projecten
IOB Hellevoetsluis
complete inrichting
Rotterdam Partners
complete inrichting
Shabu Shabu Amsterdam
Levering loungebanken
Coffeeclub Paradox
Levering loungebanken

Meer informatie?

Wilt u meer informatie aanvragen of voorbeelden en ideeën bekijken?
Volg dan onderstaande link om het formulier in te vullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
Of bel direct naar (010) 798 90 44.

Vul het formulier in