Direct meer informatie Of bel 010 - 798 90 44

Overige zitmogelijkheden

Naast op maat gemaakte treinbanken en loungebanken bieden wij nog tal van andere zitmogelijkheden om uw inrichting compleet en geheel in (huis)stijl te maken! Geen zit- of werkplek is ons te gek!

Loungestoel

Heeft u al eens gedacht aan een op maat gemaakte loungestoel? Een comfortabele loungestoel kan perfect dienst doen als een stiltewerkplek of een plek waar u even tot rust kunt komen. Wij maken samen met u het gehele ontwerp van uw loungestoel(en) en kunnen er daardoor voor zorgen dat uw stoel naadloos aansluit op uw stijl. Óf op de stijl van uw op maat gemaakte treinbank of loungebank. Zo krijgt u een mooi geheel op de werkvloer.

Zittend of staand vergaderen

Een combinatie van zittend en staand vergaderen, het zogenaamde zit/sta-werken, wordt steeds populairder. Uit onderzoek is gebleken dat deze manier van vergaderen 35% minder tijd in beslag neemt dan het traditionele zittend vergaderen. Wij bieden u verschillende standaard mogelijkheden maar uiteraard ook op maat gemaakte mogelijkheden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een (bar) kruk of een sledestoel. Uiteraard zorgen wij ook voor de passende vergadertafel. In de vorm, afmeting en de hoogte die ú wilt!

Mogelijkheden voor buiten

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor buitenruimtes. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een gegalvaniseerde metalen picknicktafel. Geheel inclusief twee banken eraan vast, of los, wat u wilt. Het gegalvaniseerde metaal is geschikt voor ieder weertype en de picknicktafel heeft een fantastische kwaliteit. Daarnaast kan deze tafel van januari tot en met december buiten blijvend staan doordat de tafel wordt vastgezet in de grond.

En nog heel veel meer…

Wij begrijpen dat, door de vele mogelijkheden, het lastig is om te bepalen wat er nu precies aansluit op uw eigen wensen, ideeën en (niet geheel onbelangrijk) uw budget. Daarom nemen wij u graag mee in de wereld van de vele nieuwe mogelijkheden van werken en projectinrichting en leiden wij u graag rond.

 

Heeft u interesse in deze ‘rondleiding’? Klik op onderstaande link om het formulier in te vullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op! Of bel direct naar (010) 798 90 44.

Vul het formulier in

Afgeronde projecten
IOB Hellevoetsluis
complete inrichting
Rotterdam Partners
complete inrichting
Shabu Shabu Amsterdam
Levering loungebanken
Coffeeclub Paradox
Levering loungebanken

Meer informatie?

Wilt u meer informatie aanvragen of voorbeelden en ideeën bekijken?
Volg dan onderstaande link om het formulier in te vullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
Of bel direct naar (010) 798 90 44.

Vul het formulier in