loungebanken
Direct meer informatie Of bel 010 - 798 90 44

Loungebanken

Naast volledig op maat gemaakte treinbanken kunt u bij ons ook terecht voor unieke loungebanken op maat. Door het ‘Nieuwe Werken’ wordt de loungebank steeds vaker ingezet als werk- en/of overlegplek. Maar ook in de kantine of de ontvangstruimte zal een loungebank zeker niet misstaan.

Maatwerk loungebank

Met een op maat gemaakte loungebank creëert u een ontspannen en open sfeer op de werkvloer. Dit zal niet alleen zo worden ervaren door uw collega’s maar ook zeker een rustig beeld oproepen bij uw klanten en bezoekers. Bovendien zorgt een loungebank voor een comfortabele zithouding en urenlang werk- en loungeplezier. Door de verschillende mogelijkheden kunnen wij uw volledige huisstijl en design terug laten komen in uw maatwerk loungebank zodat het écht een onderdeel wordt van uw bedrijf.

 

Op basis van uw wensen maken wij in overleg met u een concept ontwerp van de door u gewenste loungebank. U heeft een zeer ruime keuze in afmetingen, materialen en kleuren. Het is helemaal aan u! Op basis van onze jarenlange ervaring geven wij u uiteraard graag advies.

Loungebank voor binnen

Elke op maat gemaakte loungebank die wij produceren is uniek en volledig afgestemd op uw wensen. Bedenk vooraf waar u uw loungebank wilt plaatsen. Is uw bank bedoeld voor binnen gebruik? Dan kunnen wij de bank uitvoeren in bijvoorbeeld leder of verschillende andere materialen en stoffen. Een loungebank is, met bekleding van bijvoorbeeld nappaleder, ook zeer geschikt voor gebruik in de directiekamer.

Loungebank voor buiten

Besluit u om uw loungebank te plaatsen in de bedrijfstuin of wellicht in uw eigen achtertuin? Ook dan heeft u een zeer uitgebreide keuze uit verschillende materialen. Voor buiten leveren wij uw loungebank indien gewenst volledig in steigerhout of in diverse andere houtsoorten. Daarnaast maken wij de kussens van weerbestendige stof zodat u deze onbezorgd buiten kunt laten liggen en gemakkelijk met een doekje kunt reinigen.

Na levering van uw op maat gemaakte loungebank

Uw loungebank wordt afgeleverd en gemonteerd op de plek waar ú hem wilt hebben. En dan…? Uiteraard gaat onze service hier gewoon verder! U kunt ons altijd bellen voor alle mogelijke vragen. Wij staan u graag te woord en indien wij er samen niet uitkomen, komen wij graag bij u langs.

Afgeronde projecten
IOB Hellevoetsluis
complete inrichting
Rotterdam Partners
complete inrichting
Shabu Shabu Amsterdam
Levering loungebanken
Coffeeclub Paradox
Levering loungebanken

Meer informatie?

Wilt u meer informatie aanvragen of voorbeelden en ideeën bekijken?
Volg dan onderstaande link om het formulier in te vullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
Of bel direct naar (010) 798 90 44.

Vul het formulier in